Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka Milanoviću

Pusić: HNS mora izaći samostalno na izbore za Europski parlament

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HNS-a i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić najavila je nakon sastanka županijske organizacije svoje stranke u Dubrovniku da HNS na izbore za Europski parlament iduće godine mora izaći samostalno te da treba osvojiti barem jednog zastupnika.

"Kada je riječ o idućim izborima za Hrvatski sabor oni moraju pokazati da će HNS biti nezaobilazni faktor u sastavljanju i iduće vlade", kazala je Pusić na konferenciji za novinare nakon sastanka županijske organizacije HNS-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani" Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića

-->> Pusić: 'Agresivno kršenje zakona je vrlo opasno! Premijer mora organizatore pozvati na razgovor!'

Govoreći o aktualnom trenutku glede Pelješkoga mosta Pusić je podsjetila kako je u tijeku izrada studije isplativosti koja je već trebala biti predočena javnosti te da se konačni rezultati studije očekuju ovaj mjesec.

Na novinarsko pitanje o skidanju ploča s ćiriličkim natpisima kazala je da je njen stav i dalje isti. "Ovo je ozbiljna tema jer se radi o hrvatskim institucijma i hrvatskim zakonima i smatram da je neprimjereno dezavuiranje Vukovaraca u ovom slučaju odnosno da se umanjuje njihova uloga u obrani grada", kazala je Pusić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene