Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na svim područjima

Bandićeva zamjenica: 'Sve se odvija normalno i nema nikakvih zastoja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sva događanja koja su najavljena će se dogoditi, svi rade svoj posao, nema nikakvog razloga da bilo gdje zapne ili zastane, kaže Kusin.

Zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin izjavila je danas kako se uhićenjem zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zapravo ništa nije promijenilo u smislu funkcioniranja grada na svim područjima, pa tako niti u kulturi, sportu i zdravstvu, resorima koje ona pokriva kao zamjenica za društvene djelatnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nitko ne zna kad će i doći Kusin: Bandića na poslu očekujem svaki dan Slika nije dostupna Čeka se uputa suda 'Bandić neće doći na posao dok se ne poslože neke dileme'

'Sva događanja koja su najavljena će se dogoditi, svi rade svoj posao, nema nikakvog razloga da bilo gdje zapne ili zastane', rekla je Kusin, nakon konferencije za novinare u povodu izložbe 'Guercino - svjetlo baroka' u Muzeju za umjetnost i obrt.

Bandić na sudu: Hoće li završiti u Remetincu?

Napomenula je da će se ovaj tjedan obilježiti pedeseti rođendan Dražena Petrovića što će završiti koncertom, izložba Guercina je stigla i otvorit će se, pripremaju se materijali za preimenovanje Tehničkog muzeja koji će nositi ime Nikole Tesle.

Sve ide svojim tijekom, nastavljaju se graditi objekti škola i vrtića koji su u procesu, uređuje se okoliš na Iveru, mora se dovršiti bazen, sve se normalno odvija i nema nikakvih zastoja, istaknula je Kusin. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene