Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veleprodajna tvrtka Konzuma

Velpro povećava plaće za 550 radnika i produžuje prava iz kolektivnog ugovora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velpro, veprodajna tvrtka Konzuma objavila je kako će trajno povećati plaće za 550 zaposlenika s najnižim koeficijentima.

Velpro, veleprodajna tvrtka Konzuma,  trajno će povećati plaće za 550 zaposlenika s najnižim koeficijentima. Iz kompanije je priopćeno kako je za 340 radnika obalnih centara, privremeno povećanje koeficijenata za prosječnih 8% realizirano u svibnju dok će za sve ostale zaposlenike povećanje stupiti na snagu od 1. kolovoza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvješće o poslovanju Operativna dobit Agrokora u deset mjeseci 1,7 milijardi kuna Slika nije dostupna Sporazumno napušta kompaniju Promjena u Upravi Konzuma: Ines Lozić dala ostavku, novi član već imenovan

"Dogovoreno je i produženje Kolektivnog ugovora do kraja 2017. godine sa svim pogodnostima koje uključuju božićnice, uskrsnice, regrese kao i osiguravanje svih ostalih radničkih prava većih od zakonske obveze", poručuju iz Velproa.

Podjsetimo, Konzum je također donio odluku o povećanju plaća za 6.000 svojih radnika u maloprodaji i logistici koja na snagu također stupa na snagu 1. kolovoza. Istovremeno, u planu je da se do kraja godine zatvori ukupno 105 prodavaonica na području cijele Hrvatske, od kojih bi 22 trebale biti zatvorene do 30. srpnja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene