Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Veliko Trgovišće: Spomen na Franju Tuđmana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu 87. rođendana prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, glavni tajnik HDZ-a i potpredsjednik Sabora Ivan Jarnjak danas je u ime stranke ispred spomen-poprsja prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u Velikome Trgovišću položio cvijeće i zapalio svijeće.

U povodu Dana općine Velikog Trgovišća, koji se slavi na dan rođenja prvoga hrvatskog predsjednika rođenog u tom mjestu Franje Tuđmana, potpredsjednik Jarnjak svečano je u središtu mjesta otvorio Dječji vrtić Rožicu, vrijedan 7,5 milijuna kuna.
‘Što činimo za djecu, činimo za svoju budućnost. Zato sam posebno ponosan, bez obzira na to što je predizborno vrijeme, da Veliko Trgovišće dobiva ovakav prekrasan objekt koji će služiti najmlađima’, rekao je Jarnjak.

Pročitajte i ovo Neboder za stanovanje Hrvatskog vojnog veleučilišta u Zagrebu - 1 Još nije useljena Ministarstvo na sudu zbog maskirnog nebodera na vojnom učilištu: ''Investitor potražuje jedan dio radova koji nisu bili realizirani'' Slika nije dostupna Osječki sajam Preselila je njegovu bistu, ali...: Na istom se mjestu našli Tuđman, Tito i Grabar-Kitarović. A nije vic

Potpredsjednik Sabora i zagorski zastupnik govorio je i o djelu dr. Tuđmana. ‘Ponavljam ono što sam rekao jutros polažući cvijeće i paleći svijeću ispred biste našeg predsjednika u dvorištu njegove rodne kuće, a to je da je Tuđman najzaslužniji što danas imamo svoju prekrasnu domovinu’, istaknuo je Jarnjak.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene