Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hvala na povjerenju!

Veliko Reutersovo istraživanje: Hrvatska publika najviše vjeruje Novoj TV

Reutersovo godišnje izvješće o stanju u medijima potvrdilo je status Nove TV kao medija u kojeg hrvatska publika ima najviše povjerenja, a portal DNEVNIK.hr je među prvih 5 portala na kojima se hrvatska publika informira.

Prema istraživanju koje je proveo Reuters za 2020. godinu Nova TV je na tjednoj bazi najgledajnija televizija i medij na kojem se hrvatska publika najčešće informira. Čak 57 posto ispitanika kazalo je da preko tjedna najviše prati Novu TV.

Pročitajte i ovo Policijski pretres ureda Al Jazeere Odluka premijerova kabineta VIDEO Izraelska policija upala u urede televizijske kuće i zaplijenila opremu, oglasio se i UN: "Žalimo zbog odluke vlade" Ilustracija Dan slobode medija Ubijena 44 novinara, još 24 su uspjela preživjeti: Izvještavali su o okolišu

Dobra je vijest i da raste ukupno povjerenje publike u novinarstvo i medije, a Nova TV je ponovno tu na prvom mjestu kao medijski brand u kojeg Hrvati imaju najviše povjerenja (75%). Drugi medijski brandovi kojima publika vjeruje su RTL (73%), Otvoreni radio (64%), Jutarnji list (63%) i Večernji list (62%).

I portal DNEVNIK.hr potvrđuje svoju kvalitetu time što se našao na petom mjestu liste digitalih medija na kojima se hrvatska publika najviše informira na tjednoj bazi. 38 posto ispitanika svakog tjedna informira se na našem portalu. Prva četiri mjesta pripala su Index.hr-u (64%), 24sata (57%), Jutarnjem (48%) te Net.hr-u (39%).

Cijeli izvještaj dostupan je OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene