Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2.nagrada

Veliko priznanje ekipi Nove TV na Festivalu novih 2017

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Slavonskog broda stiže veliko priznanje ekipi Nove TV.

Dokumentarac „Usidreni" koji govori o životu u Vukovaru dobio je 2. nagradu za najbolji film i nagradu za najbolju montažu na Festivalu novih 2017.. Na dokumentarcu su radili snimatelji Davorin Tram i Goran Šantar te naše novinarke Marina Bešić Đukarić i Anita Martinović koje su preuzele nagrade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odlučili putnici Pomeli konkurenciju: Zagrebački Tuđman proglašen najboljim u Europi! Slika nije dostupna Zbog odlične suradnje institucija Europa nije zaboravila: DUZS dobio veliko priznanje za borbu s katastrofalnim požarima u 2017.

"Kad smo krenuli u Vukovar, jedna naša protagonistica je rekla: "Živjeti u Vukovaru je u isto vrijeme i blagoslov i prokletstvo". Možda isto to i raditi film o Vukovaru, doista je jedno opterećenje, napraviti film i ispričati sve što želiš", kaže Anita Martinović.

"Htjeli smo pokazati jednu drugačiju priču o Vukovaru, ne samo priču o Vukovaru kao ratnom Vukovaru nego o Vukovaru danas i o Vukovaru sutra", rekla je Marina Bešić Đukarić.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene