Obavijesti Video Pretražite Navigacija
buknulo u noći

VELIKA GALERIJA Planulo skladište autoguma: Veliki požar u Splitu gasilo 30 vatrogasaca

Požar u skladištu guma u Splitu - 18
Požar u skladištu guma u Splitu - 18 Tom Dubravec/Cropix
Aktualno Galerija Požar u Splitu Požar u Splitu Foto: Tom Dubravec/Cropix Požar u skladištu guma u Splitu - 24 Požar u skladištu guma u Splitu - 24 Foto: Tom Dubravec/Cropix Požar u skladištu guma u Splitu - 23 Požar u skladištu guma u Splitu - 23 Foto: Tom Dubravec/Cropix Požar u skladištu guma u Splitu - 21 Požar u skladištu guma u Splitu - 21 Foto: Tom Dubravec/Cropix +20 Požar u skladištu guma u Splitu - 22 Galerija 1/25 >>
Trideset splitskih vatrogasaca gasi veliki požar koji je oko 2:40 buknuo u skladištu automobilskih guma na predjelu Dujmovača, doznaje se od vatrogasaca i policije.

Veliki požar buknuo je tijekom noći u skladištu automobilskih guma u Splitu, na raskrižju Solinske ulice i Puta Mostina, Splićanima znanom kao Dujmovača.

Dojava je stigla oko 2:40, a požar je cijelu noć gasilo 30 vatrogasaca s deset vozila iz JVP-a Split, DVD-a Split, Solin i Vranjic.

Požar je u rano jutro u 6:30 stavljen pod nadzor, u tijeku je saniranje žarišta kako bi se moglo pristupiti terenu i napraviti očevid, doznajemo iz splitske policije.

Zasad nema informacija o ozlijeđenima ni o veličini materijalne štete, za koju se očekuje da će biti znatna.    

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obustava proračuna Zadarski vatrogasci nisu dobili plaće pa najavljuju prosvjed, a gradonačelnik poručuje: "Kod mene nitko nije uspio ucjenama ostvariti svoje ciljeve"

Pročitajte i ovo Vatrogasci spasili psa - 1 Već planira novu pustolovinu Zbog zaglavljenog psića Rokija rezali i stijene, akcija je trajala satima: "Ušao je za čagljem u rupu"

Promet se u tom dijelu Splita odvija naizmjenično, a uzrok požara još nije poznat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene