Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širio se smrad parafina

Ekskluzivna snimka požara koji je progutao pogon tvornice u Karlovcu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar je buknuo sinoć oko 23 sata na jednom gospodarskom objektu na Vatrogasnoj cesti u Karlovcu, između zgrade Javne vatrogasne postrojbe i Šumarske škole.

Iz Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca doznajemo da je požar već noćas u 1 sat bio lokaliziran, a jutros u 7 sati u potpunosti je ugašen.

Pročitajte i ovo U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

Zapovjednik JVP Robert Hranilović rekao je kako su vatru gasili svim snagama, a u pomoć su im priskočile i dobrovoljne vatrogasne snage iz Karlovca.

>> Velik požar buknuo pored Sinja, gusti dim prekrio grad

'Spasili smo dio pogona koji je pripadao školi, no dio pogona koji je bio u vlasništvu tvornice koja proizvodi svijeće u potpunosti je izgorio', rekao je Hranilović.

Od zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe doznajemo da je njihova prva ekipa bila na požarištu četiri minute nakon dojave. Iz Centra 112 doznali smo da je gorjelo skladište RIPS-a, karlovačkog svjećarskog obrta, a u Hitnoj medicinskoj pomoći da nije pozvana na intervenciju na požarište. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene