Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od rukavica do Porschea

Velika rasprodaja u Poreznoj: Porsche za 60.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porezna uprava - područni ured Rijeka objavila je oglas o javnoj prodaji 70 pokretnina.

Uglavnom je riječ o automobilima raznih proizvođača, no na popisu su i šivaće mašine, aparati za zavarivanje, mikser za beton, oprema restorana itd., piše Lider.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti

Ukupna je vrijednost ponuđenih pokretnina oko četiri milijuna kuna, s tim da je najskuplja trgovačka roba prodavaonice brodske opreme vrijedna 235 tisuća kuna. Novog vlasnika traži i Porsche 911 Carrera i to za 60 tisuća kuna, kao i 3.360 komada fotomonografija Istra - zavičaj duha, sedam tisuća komada kožnih novčanika, 795 komada modnih torbi i preko 1.200 pari rukavica.

>> Tedeschi: Na poziv Porezne uprave odazvat ću se s veseljem

Javna prodaja po principu viđeno-kupljeno održat će se sljedeći utorak, 22. svibnja, u prostorijama Porezne uprave, a neposredno nakon završetka javne prodaje usmenim nadmetanjem bit će proveden postupak prikupljanja pisanih ponuda za neposrednu pogodbu kako bi se prodale pokretnine koje ne budu prodane na tri javne nabave. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene