Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKE ŠTETE

Većina zadarskih škola i vrtića u utorak radi normalno, voda i dalje nije za piće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina zadarskih vrtića i osnovnih škola radit će u utorak normalno, odlučeno je na sastanku gradskih vlasti s ravnateljima tih ustanova, a iz Kriznog stožera Civilne zaštite upozoravaju stanovnike poplavljenog područja da voda i dalje nije za piće.

Zbog izvanrednih okolnosti, posljedica kišne nepogode koja je u ponedjeljak zahvatila i poplavila Zadar i okolicu, gradonačelnik Branko Dukić i pročelnik Upravnog odjela za odgoj i školstvo Joso Nekić održali su izvanredni sastanak s ravnateljima zadarskih dječjih vrtića i osnovnih škola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Roditelji, provjerite Utorak je malo drukčiji dan za neke školarce: Zbog izbora Ministarstvo poslalo upute ravnateljima škola Poplava u Zadru Strašno nevrijeme poharalo Zadar VIDEO U samo sat vremena palo kiše koliko inače padne u mjesec dana. Dijelovi grada potopljeni, automobili pod vodom...

Zaključeno kako će većina ustanova u utorak raditi normalno, od osnovnih škola neće raditi OŠ Voštarnica te područne škole OŠ Bartula Kašića (Bokanjac, Poljica, Dračevac Ninski i Žerava). Učenici od 5. do 8. razreda koji putuju iz tih naselja u matičnu školu također neće imati nastavu zbog nemogućnosti prijevoza.

Osnovna škola Petra Preradovića u Zadru radit će u dvije smjene.

Gradski vrtići bit će otvoreni i prihvatit će svu djecu, kao i vrtići drugih osnivača, osim vrtića Kocka-kockica i Kockica. Vrtić Kockica će zbog velikih šteta biti zatvoren do daljnjega, a djecu iz tog vrtića, u dogovoru s ravnateljicom, prihvatit će ostali vrtići.

Krizni stožer Civilne zaštite upozorava da zbog zamućenosti voda i dalje nije za piće i treba je prokuhavati. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene