Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šibenski vatrogasci u čudu

Jedan opušak izazvao požar dva stana i auta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neoprezni i nekulturni pušač, te neodgovorni susjedi, izazvali su pravu pomutnju u Šibeniku - samo jedan neugašeni opušak cigarete, koji je poprimio pomalo neobična svojstva, izazvao je čak tri požara!

Stanari zgrade u Ulici Stjepana Radića u Šibeniku, a zasigurno i vatrogasci, još će dugo pamtiti i prepričavati niz požara, koje je uzrokovao samo jedan neugašeni opušak cigarete. Naime, kako doznajemo iz PU šibensko-kninske na desetom i osmom katu stambene zgrade, te na osobnom automobilu parkiranom ispred zgrade u Radićevoj ulici, jučerašnje je jutro bilo - vatreno. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac

'Prema dosad prikupljenim saznanjima, nepoznati je počinitelj s viših katova te stambene zgrade najvjerojatnije bacio opušak, koji je na desetom katu zapalio posteljinu, koja je nakon što je 51-godišnjakinja bacila s prozora, pala na sušilo za robu na osmom katu, odakle je 75-godišnjakinja bacila i zapaljena roba je pala na osobni automobil 55-godišnjakinje iz Šibenika', izvijestio nas je Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske.

>>Zapalila se jahta na moru, nisu je gasili zbog plinskih boca na njoj

Ukupna šteta nastala u požarima je procijenjena na oko nekoliko tisuća kuna, a, osim što će o ovom događaju biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo, slijedi i daljnja krim-istraga policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene