Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužna vijest

Vatrogasac preminuo na intervenciji tijekom nevremena: Građani ga držali na životu do dolaska hitne pomoći

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vatrogasac Zvonko Drmić, pripadnik DVD-a Tovarnik, preminuo je na intervenciji tijekom sanacije posljedica nevremena u srijedu.

Na intervenciji tijekom sanacije posljedica nevremena u srijedu preminuo je vatrogasac, pripadnik DVD-a Tovarnik. Vatrogasac je preminuo od srčanog zastoja, potvrdili su nam iz DVD-a Tovarnik.

Od vatrogasca su se oprostili njegovi kolege. Njihov posljednji pozdrav prenosimo u cijelosti.

"Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik Zvonko Drmić preminuo je 19. srpnja u večernjim satima za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju. Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasaca. Vatrogasac vječno živi u srcima onih koje je spasio. Neka mu je laka hrvatska gruda", objavili su tužnu vijest iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Pročitajte i ovo Uslijed strašnog nevremena i oluje u Prilazu baruna Filipovića pala je dizalica koja se ukopala u cestu Tuga i nevjerica FOTO/ VIDEO Dan poslije oluje kakvu Hrvatska ne pamti: Vojska je na terenu, štete se zbrajaju, među ozlijeđenima su i djeca

Građani mu pružili prvu pomoć

O događaju se oglasila i policija. "Oko 21:30, prilikom uklanjanja porušenih stabala i grana sa ceste u Tovarniku, a nakon olujnog nevremena, 65-godišnjem pripadniku DVD-a Tovarnik pozlilo je te se srušio na tlo.

Građani koji su se zatekli na mjestu događaja pružili su mu prvu pomoć do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći, koja je nakon pokušaja reanimacije proglasila smrt. Policijski službenici proveli su očevid, a tijelo preminulog prevezeno je u NMB Dr. Juraj Njavro Vukovar, gdje će biti provedena obdukcija", izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Iz DVD-a Tovarnik rekli su nam da je Drmić njihov dugogodišnji član koji je sudjelovao na svim intervencijama.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene