Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogovoreno na sastanku

Varaždinski HSLS-ovci i dalje će podržavati gradonačelnika Čehoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinski HSLS-ovci i dalje će podržavati gradonačelnika Ivana Čehoka, dogovoreno je na današnjem sastanku predsjednika stranke Darinka Kosora i vodstva varaždinskoga HSLS-a.

'Nećemo opstruirati interese grada i podržat ćemo kvalitetne projekte u Varaždinu', rekao je novinarima predsjednik HSLS-a Darinko Kosor nakon sastanka s vodstvom Gradskog ogranka stranke.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo" Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Kosor je istaknuo da su Ivan Čehok i Đurđa Adlešič puno dali za stranku, ali da je došlo vrijeme je da HSLS ide dalje i bez njih. Dodao je da je odluka o izlasku iz vladajuće koalicije bila teška, ali da će se dugoročno isplatiti. Zaključio je da su to prepoznali i članovi stranke koju je u posljednjih tjedan dana napustilo samo deset od oko 12.000 članova.

Predsjednica varaždinskog ogranka HSLS-a Darinka Hajduk Vučić istaknula je da je Ivan Čehok kao gradonačelnik puno učinio za Varaždin i da se nada da je njegova odluka o podršci vladi u interesu grada. Čehoka će i dalje podržavati svih šest vijećnika HSLS-a u Gradskome vijeću koji ostaju u svojoj stranci, dodala je Darinka Hajduk Vučić. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene