Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se što je

Varaždin: Zbog plavog praha evakuirano dječje igralište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječje igralište u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, zbog nepoznatog plavog praha primijećenog na travi, evakuirano je.

Nešto prije podneva zabrinuti građani su pronalazak dojavili Državnom inspektoratu za zaštitu okoliša, koji je potom o istom obavijestio HZJZ i varaždinsku policiju. Glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić, rekla nam je kako je policija samo osiguravala nekih 20 kvadratnih metara prostora, na kojem se nalazio prah i kako je isti ogradila policijskom trakom.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo" Slika nije dostupna 'Oduvijek su bili dobri' Hoće li suđenje rasvijetliti okolnosti ubojstva: Prijatelju zabio nož u prsa

Inspektori zaštite okoliša i HZJZ-a uzeli su primjerke praha i odnijeli ih na analizu, nakon čega će biti poznato radi li se o opasnoj tvari ili ne. Jutarnji list piše kako je jučer navečer, skupina mladih koji su na istom igralištu imali zabavu, vjerojatno travu posula nepoznatim prahom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene