Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spas pronašla u WC-u

DRAMA U VARAŽDINU Starija učenica razbila čašu i komadima stakla htjela isjeći mlađu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Varaždinu dogodio se u srijedu poslijepodne u kafiću u Hallerovoj ulici, gdje je jedna djevojka napala i ozlijedila drugu, doznaje se u varaždinskoj policiji.

Policija je potvrdila da je su se u tom kafiću djevojke sukobile tako što je jedna potaknula sukob, a druga je ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena Tučnjava u Koprivnici - 2 oglasio se i ministar fuchs Vršnjaci snimali brutalnu tučnjavu djevojčica kod Koprivnice, psihologinja upozorava: "U virtualnom svijetu to postaje nasilje bez granica"

Sukob se dogodio oko 17 sati u kafiću "Mistake" u Hallerovoj aleji, gdje je većina srednjih škola u Varaždinu. Po neslužbenim informacijama, riječ je o učenicama četvrtog i drugog razreda dviju varaždinskih srednjih škola.

Prema izjavama očevidaca, starija djevojka razbila je čašu i komadima stakla nasrnula na mlađu prijeteći joj da će je ubiti te joj je ozlijedila ruku, a napadnuta djevojka spasila se bijegom u zahod do dolaska osoblja. Također se neslužbeno doznaje da je povod sukobu bio svađa zbog dečka. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene