Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku pregled

HITNO ISPRAZNILI ZGRADU Dojava o bombi u zgradi suda u Varaždinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska je policija izvijestila kako je u četvrtak ujutro zaprimila dojavu o bombi u zgradi u kojoj se nalaze Županijski, Općinski i Trgovački sud te Državno odvjetništvo te kako je protueksplozivni pregled objekta u tijeku.

"Dojava o bombi stigla je nešto poslije devet sati, a anonimni poziv stigao je preko telefonske centrale suda. Nakon što je zaprimila dojavu, policija je žurno ispraznila cijelu zgradu te je u tijeku protueksplozijski pregled objekta i njegove okolice", potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave varaždinske Marina Kolarić.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

Riječ je o objektu na tri kata u kojemu radi više od stotinu zaposlenika. Prema informacijama iz varaždinske Policijske uprave na terenu je dovoljno njihovih službenika, a uskoro bi se trebalo znati više informacija o samoj dojavi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene