Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak s Miloševićem

Vandoren: Potrebno je žurno donijeti prave mjere za privlačenje ulaganja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veleposlanik Paul Vandoren, voditelj Delegacije Europske unije u Hrvatskoj, u ime zemalja članica EU, potpredsjedniku vlade za ulaganja Domagoju Ivanu Miloševiću predstavio je popis otvorenih pitanja glede stranih ulaganja u Hrvatsku, priopćila je delegacija.

Vandoren i Milošević su razgovarali o reformama za poboljšanje poslovnog okružja, a posebice izravnih stranih ulaganja, što je postalo 'jako važno za gospodarski oporavak' i napredak Hrvatske, priopćila je delegacija.

Pročitajte i ovo Naši umirovljenici imaju veliku ulogu za sve buduće generacije AZ MIROVINSKI FONDOVI DONOSE Pitat će te starost gdje ti je bila mladost: Savjeti umirovljenika kako živjeti od mirovine kad se od nje ne može živjeti Slika nije dostupna Za promo materijale Bebić postavio informativni stalak EU u Sabor

>> Popijač: Još nema potrebe za intervenciju zbog cijene goriva

Otvorena pitanja Vandoren je iznio u ime članica EU-a te izrazio nadu da će biti pronađena primjerena rješenja.

'Očekuje se više ulaganja u Hrvatskoj kako zemlja napreduje prema članstvu EU-a. Ali potrebno je žurno donijeti prave mjere. To također zahtijeva suradnju svih čimbenika središnje i lokalne uprave u postizanju tog cilja', prenosi se u priopćenju što je rekao Vandoren. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene