Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milijunska šteta

VIDEO Vandali demolirali školu u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Štetu koju su vandali napravili u riječkoj osnovnoj školi djelatnici škole saniraju već dva dana.

Šest huligana u kasnim je noćnim satima sinoć ušlo u riječku osnovnu školu Pećine, gdje su provaljivali u učionice, aktivirali protupožarne aparate te prahom posipali prostorije i uništavali inventar. Prije nego što su s jednim školskim računalom napustili zgradu, aktivirali su vatrogasni hidrant iz kojeg je voda nekoliko sati tekla po prvome katu i slijevala se u prizemne učionice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..."

Djelatnici škole već drugi dan saniraju počinjenu štetu i nadaju se da će školu do četvrtka osposobiti za nastavu

Zaštita podataka: Ako imate problema obratite se OVOJ agenciji


Šteta koju su napravili vandali procjenjuje se na nekoliko milijuna kuna, a u policiji javljaju da su zahvaljujući video nadzoru vrlo brzo ušli u trag počiniteljima.

'U službenim prostorijama policije imamo nekoliko osoba koje dovodimo u vezu s ovim događajem. Po okončanju kriminalističkog istraživanja javnost ćemo izvijestiti', rekla je glasnogovornica PU Primorsko-goranske u Rijeci, Ankica Kolić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene