Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila da se žena stranačkog kolege ne otpusti

Valčić: Holyin mail ne smatram pritiskom, već zahtjevom za informacijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O spornom zahtjevu za zadržavanje Heidi Mazije, u radnom odnosu oglasio se i predsjednik Uprave HŽ-a Rene Valčić.

Nakon što je objavljeno da je ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy poslala pismenu zamolbu šefu HŽ-a Reneu Valčiću kojom je istaknula kvalifikacije poslovne tajnice gospođe Mazije i založila se za to da joj se ne da otkaz, Valčić je odgovorio da taj email 'ne smatra pritiskom niti intervencijom, već samo zahtjevom za informacijom o radno-pravnom statusu zaposlenice HŽ Holdinga.'

Pročitajte i ovo Mirela Holy u Dnevniku Nove TV - 1 Gošća Dnevnika Nove TV Mirela Holy o SMS-ovima: "Vidi se da su pokušavali komunicirati tako da ako to dođe jednom u javnost, ispadne da su se samo informirali" Mirela Holy Hdz i njihovo leno Mirela Holy o aferi HDZ-a sa zapošljavanjem: "Riba uvijek smrdi od glave, a Milanović je ispao potpuni licemjer"

'Uprava HŽ Holdinga ima predsjednika i dva člana, te svaki od njih ima tajnicu i navedena radnica obavlja poslove tajnice člana Uprave i njezina prava nisu bila ugrožena s obzirom da ima ugovor o radu na neodređeno vrijeme', stoji u izjavi koju smo primili iz HŽ-a.

>> Objavljujemo CIJELU prepisku ministrice Holy i predsjednika uprave HŽ-a!

>> Holy pisala šefu HŽ-a da od otkaza spasi suprugu stranačkog kolege

Podsjetimo, gospođa Mazija je radila na mjestu poslovne tajnice u uredu predsjednika Upravi, a Valčić ju je zamijenio drugom tajnicom. Heidi Mazija je inače supruga člana Savjeta za zaštitu okoliša SDPH - Gorana Mazija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene