Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaslužena nagrada

Kako je komunikator godine oduševio gostujući u Dnevniku Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gost Dnevnika Nove TV bio je član komisije za informiranje i analitiku HGSS-a Christijan Nikolić.

Sudjelovanje u medijima također je dio komunikacije s javnosti, a tijekom Dnevnika Nove TV jedan od "kreatora" objava na društvenim mrežama HGSS-a fotografirao se s voditeljima u studiju i sliku objavio na Twitteru.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Veliko priznanje stiglo je za Hrvatsku gorsku službu spašavanja. Hrvatska udruga za odnose s javnošću proglasila ih je komunikatorima godine.

Gost Dnevnika Nove TV bio je član komisije za informiranje i analitiku HGSS-a, jedan od "kreatora" objava na društvenim mrežama o kojima se puno govori u javnosti, Christijan Nikolić koji se tijekom emitiranja Dnevnika uživo fotografirao s voditeljima u studiju Marijom Miholjek i Sašom Kopljarom te fotografiju objavio na Twitteru.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene