Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otvoren 82. jesenski međunarodni velesajam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Zagrebačkom velesajmu danas je otvorena 82. jesenska međunarodna sajamska priredba, na kojoj, na izložbenoj površini od 76 tisuća četvornih metara do 24. rujna, sudjeluje 1.710 izlagača iz 42 zemlje.

Kao izaslanik predsjednika Republike Stjepana Mesića Jesenski je međunarodni zagrebački velesajam otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je najavio izgradnju novog Zagrebačkog velesajma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 5.-9.4.2011. NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU GRADNJA I OPREMANJE KUĆE , TRANSPORT I OBRTNICI - SVE NA JEDNOM MJESTU Slika nije dostupna Kina zemlja partner Otvoren 86. jesenski velesajam s više od 500 izlagača

Do polovice iduće godine, rekao je Bandić, bit će pripremljena sva dokumentacija, a 2009., u povodu stote obljetnice sajmovanja u nas, bit će otvorena vrata novog velesajma.

Glavne tematske cjeline ovogodišnje jesenske priredbe su Energetika, Promet i logistika, Graditeljstvo, Strojarska i metalna industrija, Prehrana i poljoprivreda, Široka potrošnja, Eko-etno, Dani mode, Sajam glazbe i Izložba izuma Arca, a upriličuju se i kolektivni nastupi zemalja.

Novina ovogodišnjeg sajma je projekt 'Hrvatska-društvo znanja', čiji su organizatori Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, ZV i Ministastvo znanosti, obrazovanja i sporta. U okviru tog projekta bit će predstavljeni Vladini programi, gospodarska udruženja, te tehnološki projekti i testirani tehnološki proizvodi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene