Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Probudi se Allyson...'

UŽAS: Hakirali 'baby monitor' i prestravili roditelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako mislite da znate koji se sve uređaji hakiraju, razmislite ponovno. Američku javnost šokirala je priča obitelji koja je shvatila da je hakiran njihov 'baby monitor'.

Prava noćna mora dogodila se roditeljima dvogodišnje djevojčice u Teksasu kada su čuli muški glas sa svog 'baby monitora'. 'Mislili smo da nam je netko provalio u kuću', rekao je Marc Gilbert, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Djevojčica iz Nove Gradiške Doznaje Dnevnik Nove TV Optužnica protiv roditelja zbog smrti djevojčice iz Nove Gradiške: Majka za preostalo troje djece ni ne pita iako ih ima pravo i viđati Slika nije dostupna SASTANAK S MINISTROM Udruga za ravnopravno roditeljstvo tvrdi da Inicijativa "Spasi me" nije stručna: "Zašto su oni jedini pozvani o tome diskutirati?"

>> 'Hakeri mogu preuzeti nadzorne kamere i špijunirati ljude'

On je iz spavaće sobe u brizi otišao do sobe svog djeteta, jer je čuo preko monitora muški glas kako govori: 'Probudi se Allyson, ti mala', nakon čega se haker koristio neprimjerenim rječnikom.

Marc je ispričao kako je Allyson sve prespavala, ali obitelj je potresena. 'Mislim da nikada više nećemo uključiti baby monitor', rekao je Marc.

Hakeri koji upadaju ljudima u računala i nadziru ih putem web kamere nisu nepoznanica, a oni koji hakiraju 'baby monitore' za sada su još rijetkost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene