Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naselje Laščina

Uz zgradu se urušila zemlja, rupa duboka četiri metra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom naselju Laščini, u ulici Katalinić-Jeretova sinoć je došlo do urušavanja zemlje uz stambenu zgradu, gdje se pojavila rupa primjera tri puta tri metra i duboka četiri metra.

Dojavu o urušavanju zemlje i pojavi rupa u zemlji ispunjene vodom ŽC 112 Zagreb dobio je sinoć oko 19,20 sati od građana, te je o tome obavijestio gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama i nadležne službe. Na mjesto događaja izašli su građevinski inspektor, policija te pripadnici javne vatrogasne postrojbe Zagreb s 11 vatrogasaca i tri vozila koji su pregledali teren i stambeni objekat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor u Dalmaciji "Treba li čekati da netko pogine?": Usred vožnje otvorila se rupa u autobusu, sve je snimljeno Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila

Utvrdili su kako se uz stambenu zgradu urušila zemlja i pojavila rupa promjera tri puta tri metra i duboka četiri metra. Iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama doznaje se da je rupa u zemlji ograđena i prekrivena daskama, te da nema nikakve opasnosti, a tijekom jutra bit će sanirana. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene