Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

DUZS

Uz pomoć 2 kanadera i 2 air tractora ugašeni požari kod Vodica i Nadina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar otvorenog prostora na području Mrdakovice kod Vodica, ugašen jesinoć u 19 sati, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Dojavu o požaru zaprimila je u 14,30 javna vatrogasna postrojba Šibenik. Izgorjelo je sedam hektara trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su JVP Šibenik te dobrovoljna vatrogasna društva Vodice, Zaton, Tisno, Pirovac i Šibenik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brzo ga ulovili Je li ovo najneuspješniji lopov? U dva dana u Vodicama pokušao provaliti u tri kuće, nasreću nije mu išlo po planu Kanaderi uzimaju vodu Vatrena stihija kod Vodica VIDEO Kanaderi među kupačima: "Bila su četiri, jedan iza drugoga"

U gašenju su iz zraka sudjelovala dva kanadera i dva air tractora. Popodne oko 17,15 sati ugašen je i požar otvorenog prostora kod Nadina, na lokaciji Nadinsko blato. Požar je dojavljen u VOS Divulje oko 15,50 sati. Izgorjelo je oko 3 ha trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su JVP Zadar, DVD-i Polača i Škabrnja te iz zraka dva air Tractora. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene