Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užarena atmosfera

Utakmica Hrvatska - Brazil: Suze, smijeh, ples, razočaranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atmosfera je bila užarena u 11-toj minuti kada je Hrvatska povela protiv Brazila. Hladan tuš donijelo je izjednačenje.

U četvrtak navečer su svi napeto pratili svaki potez naših reprezentativaca. Navijačka pjesma, osmijesi, suze, razočaranje - jučerašnju utakmicu navijači su doživjeli emotivno.

Pročitajte i ovo Božićna lutrija u Španjolskoj - 4 važnije sudjelovati nego pobijediti Tradicionalna božićna lutrija razveselila Španjolce: "Sreća nije pravedna, sreća je za onoga tko je pronađe" Ilustracija ukorijenjen u tradiciju Danas je blagdan Tijelova: Znate li što znači i zašto se slavi?

Atmosfera je bila užarena u 11-toj minuti kada je Hrvatska povela protiv Brazila. Navijalo se na gradskim trgovima, ulicama, kafićima. Napeto se pratio svaki potez. Polagala velika nada u pobjedu. A onda, hladan tuš. Brazilci su izjednačili.

FIFA brani japanskog suca: Evo objašnjenja sudačke komisije!

'Izgubili smo, Bože moj, ali neka im to bude motivacija da dalje pobjeđuj', rekao je Filip Sokač iz Zagreba. Razočaranje i nervoza na licima navijača. Glavni krivac sudac.

'Kod nas Hrvata suci su uvijek krivi ali sad stvarno jesu, jesu, jesu', smatra Kristijan iz Rijeke.

Navijači su ostali malo razočarani, ali ne i pesimistični.

'U osminu finala bismo trebali ući, a četvrtfinale možda nisam siguran', 'Cameron, Meksiko padaju', 'Hrvatska može do finala, to je jasna stvar', neka su od razmišljanja.

Slavilo se i nakon utakmice

S novom dozom optimizma slavlje se stoga nastavilo i nakon utakmice. Split su tresli brazilski ritmovi. Nakon utakmice navijači su bili ujedinjeni.

'Bila je ovo teška utakmica. Nisam ni siguran je li bilo jedanaesterca. U jednu ruku sam sretan, a u drugu nisam jer mislim da nije bilo jedanaesterca. Neke stvari se jednostavno dogode', kaže turist iz Brazila.

Hrvatski navijač postao hit na internetu: Evo kako se suprotstavio Brazilcima

'Ma atmosfera je unatoč svemu bila odlična, evo čak nam je i jedan navijač dao svoj šal', kaže još jedan Brazilac na odmoru u Hrvatskoj.

Suze, smijeh, ples, razočaranje - tako je izgledala utakmica Brazil - Hrvatska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene