Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna otrovnica u centru grada

Usred Siska pronađen pregaženi poskok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Matoševoj ulici, u elitnom sisačkom kvartu Brzaj, na cesti je u četvrtak ujutro pronađena pregažena zmija. Higijeničari sisačke Vetrinarske postaje utvrdili su da je riječ o poskoku.

Po boji i izgledu, kažu u Veterinarskoj stanici, otrovnica je vjerojatno s Banovine ili Korduna i do Siska je najvjerojatnije došla u kamionima s ogrjevnim drvetom, piše Jutarnji list.  No, nije isključeno da u Sisku u šikarama i neuređenim površinama, kojih je mnogo u središtu grada, ima legla zmija, gdje se uz riđovke, koje su više puta ulovljene na području grada, sada možda može naći i najopasnija otrovnica. Pregaženi je poskok, da stvar bude gora, pronađen na ulici nedaleko od dječjeg igrališta i u neposrednoj blizini stambenih zgrada oko kojih je jako puno djece, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Screenshot I kad te probude usred noći... Slab potres pogodio sisačko područje, građani: "Di si lipa, di si radosti" Nesreća u Sisku - 3 Žena poginula na mjestu Poznati detalji stravične nesreće u Sisku: "Auto je totalka, čak je motor ispao"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene