Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splićani zgroženi

FOTO Turizam na hrvatski: Usred sezone bageri na plaži Kašjuni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do kraja idućeg tjedna na plaži Košjuni podno Marjana iskrcat će se 40 kamiona kamenja i sitnog šljunka.

Splitska plaža Kašjuni podno južnih padina Marjana proteklih nekoliko dana, na zgražanje brojnih kupača, postala je veliko gradilište. Tamo će se do kraja idućeg tjedna iskrcati 40 kamiona kamenja i sitnog šljunka, pišu 24 sata.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Proteklih godina ta plaža nije imala koncesionara, te je postajala sve zapuštenija, obrasla u travu, a nema ni plutajuću zaštitnu ogradu. More je potpuno ispralo šljunak te ju je konačno trebalo 'nadohraniti'.

Radovi su trebali početi još u ožujku, no Grad Split nikako nije uspijevao riješiti papire pa su radovi počeli u srcu turističke sezone.

Svijet očaran hrvatskom plažom: 'Kad vam postane vruće zaronite u tirkiznu uvalu'

Nakon što posao bude gotov trebat će još par dana da more ispere pijesak i da se slegne morsko dno što znači da će Splićani i njihovi gosti u jednoj od ljepših uvala moći uživati tek sredinom srpnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene