448069
448069
448069
448069
448069

OD JEDENJA SNIJEGA DO PROŠIRENE STVARNOSTI Usporedili smo predizborne spotove stranaka

  • , 26.08.2016., 20:26
  • Autor:
  • komentara

Jedni misle da su bolji od Japanaca, drugi da samo oni znaju riješiti problem, a treći su se obratili mladima putem aplikacije s proširenom stvarnošću. Videospotove u kojima takmaci pozivaju birače da im daju svoj glas prokomentirali smo sa stručnjakinjom za komunikacije Gabrijelom Kišiček.

 
 
 
 
Kako se promoviraju (Video: Dnevnik Nove TV)
Kako se promoviraju (Video: Dnevnik Nove TV)

Andrej Plenković mladima se obraća putem aplikacije, pa za proširenu stvarnost treba skenirati predizborni plakat.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

'To su sve stvari kojima pokazuju da idu u korak s vremenom, da su moderni i to sve ide u prilog tome kakav imidž žele prikazati da imaju', kaže stručnjakinja za komunikacija, dr.sc. Gabrijela Kišiček.

Milan Bandić, odlučio se za personalizirani pristup, ali je u minuti ispričao i svoj životopis, a priznaje i svoje propuste.

A negativnu priču o Slavoniji u kojoj se prodaju kuće i iz koje se odlazi, u spotu su ispričali HDSSB i Konzervativci. Iako patetični, kaže Kišiček, ostali su autentični.

CIjelu usporedbu predizbornih spotova pogledajte u priloženom videu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se