Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapošljavaju 200.000 radnika

Uspješne poduzetnice obilježile svoj dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski je dan žena poduzetnica. Uspješne poslovne žene obilježile su ga u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Istaknuto je da je tek svaki četvrti poduzetnik u Hrvatskoj žena te da one zapošljavaju oko 200 tisuća radnika.

Pročitajte i ovo Jasna Karavanić, kadidatkinja projekta Startaj Hrvatska ''Startaj Hrvatska'' Poduzetnica Jasna Karavanić: ''Svima koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo poručujem da krenu i pokrenu se za bolja vremena koja slijede'' Najbolje hrvatske poduzetnice (Foto: Dnevnik.hr) Women in Adria Proglašene najbolje poduzetnice: Prvo mjesto za Anu Lisak

Iako se s godinama popravio odnos prema ženama u svijetu biznisa još ima mjesta za napredak.

Poduzetnice su između sebe izabrale najbolje u prošloj godini. Za socijalnu osjetljivost u poduzetništvu nagrađena je Mirela Bulić, poduzetnicom godine proglašena je Marija Komerički, a menadžericom godine Zrinka Bokulić.

'Vrlo često se dogodi sastanak na kojem sam ja jedina žena. Ali danas su kolege s kojima se svakodnevno susrećem i radim senzibilizirani na takvu situaciju', rekla je Bokučić.

'Ja smatram da ne treba biti nekakve razlike između muškaraca i žena. Mislim da treba jednako raditi, boriti se i ne gledam to su muški poslovi to su ženski. Jednostavno sam tako naučena', rekla je Komerički. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene