Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen natječaj

Uskoro besplatan internet u Zagrebu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić objavio je natječaj za projekt besplatnog bežičnog signala za internet u gradu Zagrebu.

Wi-Fi MAN naziv je sustava za čiji je projekt Ured gradonačelnika Milana Bandića objavio natječaj. Vrijednost projekta procijenjena je na milijun kuna plus PDV.

Pročitajte i ovo DORH Vruća fotelja Objavljena imena kandidata za novog šefa DORH-a Nasljednik državne odvjetnice - 2 Izgledan odabir Dnevnik Nove TV doznaje tko je kandidat koji bi mogao naslijediti Zlatu Hrvoj Šipek: "DORH u ovom trenutku treba nešto što dugo nije imao"

Radi se, naime, o bežičnom internetskom signalu u gradu Zagrebu. Međutim, još uvijek nije poznata površina grada koja će biti pokrivena tim signalom, ali niti bilo kakve druge informacije o mreži.

>> Otvorene dvije Bandićeve fontane!

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama. Među uvjetima za dobivanje natječaja navode se standard ISO 27001, završeni tečaj za Wi-Fi Mesh RF dizajn, određeni broj specijaliziranih djelatnika i već obavljena dva slična posla iste vrijednosti onoj u natječaju.

U Hrvatskoj besplatan internet i za građane i za turiste u užem centru grada imaju Rijeka i Varaždin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene