Obavijesti Video Pretražite Navigacija

USKOK brže do podataka o imovini sumnjivaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured za suzbijanje organiziranog kriminala (USKOK) trebao bi početi učinkovitije progoniti kriminalce koji su imovinu stekli nezakonito jer će od Porezne uprave brže dobivati podatke o imovini za koju se posumnja da je stečena nezakonito.

Sporazum o unaprjeđenju suradnje u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije, koji bi trebao omogućiti brži i kvalitetniji rad USKOK-a, danas su potpisali ravnatelji Porezne uprave i USKOK-a Ivica Mladineo i Dinko Cvitan. 

Pročitajte i ovo Zgrada Općine Smokvica velika akcija u Dalmaciji USKOK pokrenuo istragu protiv načelnika i poduzetnika: Objavljeni detalji za što se točno sumnjiče Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV uhićena dvojica Detalji posljednje USKOK-ove akcije: "Sutra najkasnije slijedi ispitivanje"

Kako bi USKOK u što kraćem roku došao do podataka o nezakonito stečenoj imovinskoj koristi, 

Porezna uprava će temeljem sporazuma USKOK-u dodijeliti svog djelatnika, objavljeno je na internetskim stranicama Državnog odvjetništva. 

Djelatnik Porezne uprave će na zahtjev ravnatelja USKOK-a dati raspoložive obavijesti za osobu za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo iz nadležnosti USKOK-a i kad postoje sumnje da je imovina stečena počinjenjem kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene