Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premještanje ureda deveti put

Ured predsjednice od 4. do 7. rujna u Ličko-senjskoj županiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured predsjednice RH privremeno će, od 4. do 7. rujna, biti otvoren u Ličko-senjskoj županiji što će biti službeno obilježeno podizanjem predsjedničke zastave u ponedjeljak u Gospiću.

Na podizanju zastave 4. rujna rano ujutro ispred zgrade Ličko-senjske županije bit će predsjednica Grabar-Kitarović, župan Darko Milinović i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević. Nakon prigodnog govora, predsjednica će s ministricom znanosti i obrazovanja Blaženkom Divjak posjetiti Osnovnu školu Dr. Jure Turića u Gospiću.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

U privremenom uredu, u zgradi Ličko-senjske županije, predsjednica će održati radne sastanke s predstavnicima Ličko-senjske županije te gradonačelnicima i načelnicima općina, gospićko-senjskim biskupom, dekanicom Veleučilišta u Gospiću, predstavnicima udruga hrvatskih branitelja te predstavnicima srpske nacionalne manjine.

U organizaciji Vijeća mladih održat će se okrugli stol na kojem će sudjelovati mladi Ličko-senjske županije, predstavnici mjerodavnih ministarstava te drugih institucija.

Predsjednica će posjetiti Senj i Otočac te općine Perušić, Plitvička Jezera, Udbinu, Gračac i Lovinac gdje će razgovarati s predstavnicima lokalnih vlasti i građanima, a obići će i tvrtke.

Premještanjem Ureda predsjednice nastavlja se projekt "Osjeti Hrvatsku" tijekom kojeg će se čelnici diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditirani u Hrvatskoj upoznati s prednostima i mogućnostima Ličko-senjske županije.

Hrvatskoj predsjednici to će biti deveti put da svoj ured premješta izvan Zagreba. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene