Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čelnici HAC-a ljuti na novinare

'Sve je čisto, možemo se voziti u Audijima A6'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jurica Prskalo, predsjednik uprave HAC-a, na današnjoj press konferenciji opovrgao je sve medijske napise o nezakonitom poslovanju i naznačio kako stoji iza svojeg rada i za njega odgovara.

Iako se u medijima nižu afere iz HAC-a, od zapošljavanja Josipa Pocrnića koji uz plaću uživa u službenom automobilu i mobitelu a ne dolazi na radno mjesto, pa do sklapanja ugovora u kojima se bojanje tunela plaća nekoliko puta više od prosječne cijene, čelnici HAC-a danas su rekli kako se radi o podmetanjima.

Pročitajte i ovo Državne bolnice i upravljačka prava - 2 ozdravljenje sustava Obećali su da će država šefovati bolnicama, no sve kasni: "Ne mislim da će išta biti bolje" Slika nije dostupna Nakon brojnih afera 'Loša klima': Vlada smijenila Upravu HAC-a

>> HAC: Posao skuplji jer se više radio

'Nemamo afera', rekao je novinarima Mario Lovrinčević, član uprave HAC-a iako policija trenutno istražuje sporno bojanje tunela i postavljanje trafostanica za koje se sumnja da su višestruko preplaćene. Medijski prostor punile su i vijesti o automobilima koje je HAC nabavljao. Uprava je poručila kako zbog prirodne posla često voze diljem Hrvatske po gradilištimia, a nerijetko goste voze iz inozemstva. 'Sva kupovina automobila je apsolutno čista pravno i zakonski', rekao je Lovrinčević i dodao da je uprava smatrala da se može voziti u Audijima A6, a ne Ladama nivama. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene