Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uprava hotela Haludovo povlači otkaze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava Hotela Haludovo Malinska obustavit će i povući otkaze ugovora o radu, sa sindikatima dogovoriti i radnicima ponuditi prihvatljivu otpremninu, dok oni koji odluče ostati u toj tvrtci neće dobiti otkaz, zaključeno je na sastanku potpredsjednika Vlade Damira Polančeca s predsjednikom Nadzornog odbora i vlasnikom najvećeg paketa dionica Hotela Haludovo Ara Abramjanom.

Sastanak o Hotelima Haludovo Malinska d.d. održan je jučer u zgradi Vlade, a o zaključcima je danas priopćenjem izvijestio Vladin Ured za odnose s javnošću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje vozaču još traje Gliserom ubijena mlada Austrijanka ispred Malinske: Tvrtka će morati platiti veliku odštetu Slika nije dostupna Ogroman pritisak "Nedavno im dali otkaz, a sad ih zovu natrag - pod jednim uvjetom": Kadrovska devastacija Holdinga

Na sastanku je zaključeno da će Uprava društva Hoteli Haludovo Malinska d.d. obustaviti i povući otkaze ugovora o radu, da će u roku od tri tjedna Vladin Ured za socijalno partnerstvo, sindikat i Uprava Hotela Haludovo dogovoriti prihvatljivu visinu otpremnine za radnike, te da će nakon toga svim radnicima biti ponuđena dogovorena otpremnina, a oni koji se odluče ostati u Društvu neće dobiti otkaz ugovora o radu, navodi se u priopćenju.

Ističe se da je Uprava Hotela Haludovo zadužena i da uputi zahtjev za ugovor o pravu građenja i zahtjev za koncesiju na pomorskom dobru u Vladinu proceduru.

Nakon toga će se Državno odvjetništvo Republike Hrvatske i Hrvatski fond za privatizaciju aktivnije uključiti u donošenje istih, a sve pod koordinacijom potpredsjednika Vlade Damira Polančeca.

Također, zadužuje se Uprava Hotela Haludovo da, u što kraćem roku, krene s izradom projekta i procesom ishođenja lokacijske dozvole i građevinske dozvole, navodi se u priopćenju Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene