Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantirali glasine

''Uprava Agrokora nije aktivirala zakon, proučavamo odredbe''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lex Agrokor, odnosno Zakon o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku danas je stupio na snagu.

"Uprava Agrokora nije aktivirala Zakon o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku. U ovom trenutku možemo potvrditi kako se odredbe Zakona proučavaju radi dobivanja potpunih informacija o njegovoj primjeni i daljnjim procedurama'', priopćili su danas iz Agrokora.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Oglasio se sud Nobilo potvrdio preokret u slučaju Agrokor: Palo ključno vještačenje protiv Todorića, pada cijeli slučaj?

Podsjetimo, Lex Agrokor, odnosno Zakon o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku danas je stupio na snagu nakon što je jučer objavljen na internetskim stranicama Narodnih novina.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene