Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će i snijega

METEOALARM ZA ČETVRTAK OGLASIO UZBUNU Stiže neugodno vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meteoalarm je za četvrtak izdao upozorenja zbog vremenskih neprilika za skoro cijelu Hrvatsku, osim Slavonije.

Na Jadranu grmljavinska nevremena, a u gorju obilne oborine i snijeg. Meteoalarm je stoga oglasio uzbunu. Žuta i narančasta gotovo cijela Hrvatska. Žuta označava potencijalno opasno vrijeme dok narančasta znači opasne i neuobičajene vremenske prilike.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

'U četvrtak će nam uz ciklonu sa centrom nad Jadranom stići nova promjena vremena, a ono što će nam ona donijeti su obilne oborine na Jadranu, izraženiji pljuskovi s grmljavinom, a u unutrašnjosti susnježicu ili snijeg', rekla je Damjana Ćurkov, meteorologinja Nove TV.

Još u petak ujutro ponegdje snijeg. A zatim prestanak oborina, no i do kraja tjedna promjenjivo, povremeno s kišom. I dalje vjetrovito - od subote ponovno južina te danju malo toplije.

I na moru do kraja tjedna povremeno s kišom. A obilnijih oborina može biti na sjevernom dijelu u subotu, a u nedjelju na jugu. Od subote i ovdje jugo u jačanju.

Eto, kao da nam promjena nije dovoljno, ova će nam donijeti posebno neugodno vrijeme.

Uz obilne oborine, ponegdje i snijeg, niže temperature te jake vjetrove nikako neće biti ugodno.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene