Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Agencija za mobilnost

'Uključi se!' Organizira se aktivno sudjelovanje mladih u društvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira osposobljavanje za mlade i osobe odgovorne za politiku prema mladima 'Uključi se' s temom strukturiranog dijaloga i aktivnog sudjelovanja mladih u društvu.

Cilj je osposobljavanja što bolja kvaliteta projekata prijavljenih unutar podakcije 5.1 programa Mladi na djelu, koji obuhvaćaju strukturirani dijalog i aktivno sudjelovanje mladih u društvu.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

Agencija će među prijavljenima odabrati deset parova iz općina, gradova i županija diljem Hrvatske, a u programu mogu sudjelovati parovi u kojima je po jedna mlada osoba, aktivna u svojoj zajednici i jedna osoba koja je zaposlena u općini, gradu ili županiji na poslovima koji uključuju razvoj i provedbu politika za mlade na lokalnoj ili regionalnoj razini.

>> STOP mladima bez posla: Evo kako naći posao

Kroz program će se održati dva dvodnevna osposobljavanja, prvo od 4. do 6. travnja u Kutini, a drugo u rujnu 2012. godine. Troškove sudjelovanja u programu osposobljavanja i dio putnih troškova pokriva AMPEU, a prijave se primaju do 28. ožujka 2012. godine, prenosi Lokalnahrvatska.hr.

 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene