Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naša ekipa u smjeni s inspekcijom

Uhvatili smo autobus u prekršaju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se još uvijek ne zna što je točno bio uzrok tragedije češkog autobusa, mnogi nagađaju da trenutačno Hrvatskom vozi velik broj iscrpljenih vozača turističkih autobusa koji predstavljaju iznimnu opasanost za sigurnost.

Magazin Provjereno proveo je smjenu s inspekcijom cestovnog prometa. Zaustavljali su vozače kamiona i autobusa te kontrolirali voze li po propisima. Upravo pred kamerama Provjernog inspektori su uhvatili vozača autobusa kod kojeg je utvrđeno da se tijekom puta iz Poljske nije dovoljno odmarao, odnosno da je prekršio zakon.

Pročitajte i ovo Prizori s mjesta nesreće kod Mladenovca FOTO Stravični prizori iz Srbije: Poginuo vozač, zabio se u autobus, ozlijeđeno 37 ljudi Zapalio se autobus koji je prevozio učenike, a kada su izašli iz vozila sam se pokrenuo i sletio s ceste Cesta zatvorena FOTO Ovo je autobus koji je prevozio školarce, a onda se zapalio: Bulj prijeti prosvjednim akcijama

>> Pogledajte fotografije iz zraka koje najbolje pokazuju sav užas nesreće

Za Provjereno dugogodišnji vozač autobusa, zaposlenik u jednoj poznatoj autoprijevozničkoj tvrtki, svjedočio je kako svjesno krši zakon te kako je mnogo puta bez odmora vozio puno više nego što je dopušteno. Kaže kako je situacija iz dana u dan sve gora zbog šefova prijevozničkih tvrtki koji stišću svoje vozače da krše zakon. Ukoliko odbiju, kaže nam naš svjedok, drugi dan bi završili na ulici.

Koliko je vozač dugo vozio bez odmora, kao i koja je kazna za taj prekršaj, saznajte u Provjerenom, večeras u 22:20.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene