Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukupno 28 osumnjičenih

Uhićena još dva potpaljivača, piroman policiju odveo na 7 lokacija gdje je podmetnuo požare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je privela dvije osobe koje je osumnjičila za podmetanje požara u zaleđu Drniša i na Promini te na otoku Hvaru čime je ukupan broj osumnjičenih za izazivanje požara porastao na 28, rekao je novinarima u subotu ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Policijske snage nastavljaju raditi na istraživanju požara koji su ovo ljeto pogodili Dalmaciju, a jučer su u Šibeniku privele 39-godišnjaka kojeg terete da je na sedam mjesta podmetnuo požar.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Tog osumnjičenika povezuje se s podmetanjem požara u zaleđu Drniša i na Promini.

Zbog velikog požara, koji je zahvatio 2400 hektara, tri puta je evakuirano ugroženo stanovništvo, podsjetio je ministar.

Po njegovim riječima, osumnjičenik je pokazao policajcima svih sedam mjesta gdje je podmetnuo požar upaljačem. Očekuje se da će 39-godišnjak danas biti predan pravosudnim tijelima.

Policija je također jučer otkrila počinitelja tri požara na Hvaru.

Time je policija, rekao je Božinović, izvršila kriminalistička istraživanja za 65 požara te 28 osumnjičenika predala pravosudnim tijelima. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene