Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednomjesečni istražni zatvor

Uhićena Dijana Čuljak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša urednica na javnoj televiziji Dijana Čuljak uhićena je u sklopu afere Core media u kojoj je jedna od osumnjičenih.

Dijana Čuljak, bivša urednica na javnoj televiziji, uhićena je u petak navečer u Zagrebu te je prebačena u prostorije PNUSKOK-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "podizanje sposobnosti" MORH otkrio za što i koliko dugo je bila angažirana Čuljak te koliko su plaćene njezine usluge Slika nije dostupna sustav treba prilagoditi Ministar Banožić angažirao Dijanu Čuljak u MORH-u: "Iznos nije značajan"

Nakon noći provedene u pritvorskoj jedinici jutros je dovedena na ispitivanje u zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO), potvrdio je njen odvjetnik Gordan Preglej.

Određen joj je jednomjesečni istražni zatvor.

Uhićena je zbog zbog sumnje u kazneno djelo sprječavanja dokazivanja. Ugrubo radi se o uništavanju dokaza s time da je najvjerojatnije riječ o sumnji da je na nekoga radila pritisak kako bi se ometao postupak, piše Večernji list.

Podsjetimo, u toj se aferi pet osoba, među kojima je i njezin bivši suprug Vladimir Šelebaj, tereti za neplaćanje PDV-a i za nezakonito izvlačenje više od 16 milijuna kuna iz tvrtki Core Media i Media Spot. D.B./T.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene