Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen jedan od trojice lažnih policajaca koji su opljačkali obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je lažnog policajca koji je ušao u kuću u Zagrebu te uz pomoć dvojice pomagača i uz prijetnju pištoljem domaćinu ukrao nekoliko stotina tisuća kuna, dok je njegovu suprugu i djecu zatvorio u kupaonicu.

Lažni policajac Dario S. (42) je uz posebno izvješće odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio na Facebooku U Njemačkoj uhićen vinkovački glumac zbog 100 kila trave, on sve negira: "Ukrali su mi identitet" Slika nije dostupna Brutalna pljačka starice

Za dvojicom njegovih pomagača, koji su glumili policajce u civilu još se traga. Za sada nije poznat njihov identitet, jer se lažni policajac branio šutnjom.

Osumnjičeni je 6. lipnja ušao u obiteljsku kuću lažno se predstavivši kao policajac, a kad ga je domaćin pustio, svezao ga je i prislio da legne na pod, kažu u policiji.

Njegovu suprugu i dvoje djece muškarci su zatvorili u kupaonicu, a od oštećenog uz prijetnju pištoljem zatražili novac. Nakon što im je u strahu za vlastiti život i život djece rekao gdje je novac, razbojnici su pobjegli s plijenom u citroenu zagrebačkih oznaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene