Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gasili i kanaderi

Ugašeni požari u Šibensko-kninskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugašen je požar na otvorenom prostoru na području Kistanja u Šibensko-kninskoj županiji, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Opožareno je devet hektara trave, niskog raslinja, hrastove i borove šume. U gašenju su sudjelovala dva protupožarna zrakoplova Air Tractor i zemaljske vatrogasne s ukupno 19 vatrogasaca i šest vatrogasnih vozila.

Ugašen je i požar na otvorenom prostoru kod Dugobaba u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Opožareno je 20 hektara trave, niskog raslinja i makije. U gašenju požara sudjelovali su dva protupožarna zrakoplova Canadair, helikopter sa uređajem za gašenje i županijske vatrogasne snage sa ukupno 35 vatrogasaca i devet vatrogasnih vozila.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Kanader Gase i kanaderi Buknuo požar na području Drniša, olujni udari juga otežavaju gašenje

>> Novi požar: Gori kod Galovca, vatra se približila kućama

Požar na otvorenom prostoru kod Hrvaca-Vrdovo u Splitsko-dalmatinskoj županiji također je ugašen. Opožarena je trava i nisko raslinje. U gašenju požara sudjelovao je protupožarni zrakoplov Canadair i DVD Sinj.

U Zadarskoj županiji ugašen je požar na otvorenom prostoru kod Galovca, zaseok Tokići. Opožareno je osam hektara hrastove šume i guste makije. U gašenju požara sudjelovali su protupožarni zrakoplov Canadair, tri protupožarna zrakoplova Air Tractor i zemaljske vatrogasne snage. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene