Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burna noć

Ugašeni požari na predjelu Bilišana, Gržina i Perkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na predjelu Bilišana kod Obrovca ugašen je sinoć u 21,40 sati.

Izgorjelo je oko 80 hektara trave, niskog raslinja i hrastove šume.  U gašenju su sudjelovali Javna vatrogasna postrojba (JVP) Zadar, Dobrovoljna vatrogasna društva (DVD) Obrovac i Jasenice, a iz zraka kanader i air tractor.

Sinoć u 20 sati ugašen je i požar na predjelu Gržina kod Žminja u Istarskoj županiji. Gasili su ga vatrogasci iz Pule i Rovinja te 9 lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava s ukupno 130 vatrogasaca i 40 vatrogasnih vozila te 10 djelatnika Hrvatskih šuma, HEP-a i Vodovoda. Iz zraka požar su gasila dva kanadera. Izgorjelo je oko 100 ha bjelogorične šume i niskog raslinja.

U Šibensko-kninskoj županiji požar na predjelu Perkovića u kojem je izgorjelo oko 10 ha trave i niskog raslinja ugašen je noćas u 22,12 sati.  U gašenju su sudjelovali JVP Šibenik, DVD Šibenik, DVD Zablače, DVD Perković, DVD Brodarica-Krapanj, DVD Grabaštica i Državne intervencijske postrojbe Šibenik. Požar su gasila i dva kanadera i četiri air tractora. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene