Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ugašeni požari kod Rasline, Sonkovića i Vranskog jezera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na otvorenom prostoru u mjestu Rasline, u Šibensko-kninskoj županji ugašen je sinoć oko 19,50 sati, izvijestio je Državni centar 112.

Požar je dojavljen oko 12 sati, a gasili su ga pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Šibenik, dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Šibenik, Zaton i Vodice s 11 vozila te dva zrakoplova kanadera i jedan zrakoplov Air Tractor. Izgorjelo je oko tri hektara borove šume.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

Sinoć oko 22,40 sati ugašen je i požar na otvorenom prostoru u mjestu Sonković-Petkovića kula, također u Šibensko-kninskoj županiji.

Požar je dojavljen oko 14,05 sati, a gasili su ga pripadnici JVP Šibenik, DVD Skradin i Dubravice sa šest vozila te dva zrakoplova kanadera i jedan zrakoplov Air Tractor. Izgorjelo je oko tri hektara borove šume, niskog raslinja, trave i maslinika.

Dežurstvo na požarištu obavljaju vatrogasci DVD-a Skradin i Dubravice.

Požar na otvorenom prostoru na brdu Crnogorka kod Vranskog jezera, u Zadarskoj županiji, koji je dojavljen jučer popodne u 16,45 sati, ugašen je sinoć u 20,30 sati.

Gasili su ga pripadnici JVP Zadar, JVP Biograd, DVD Drage i djelatnici Parka prirode Vransko jezero s ukupno devet vozila, te dva zrakoplova kanadera i četiri zrakoplova Air Tractor.

Izgorjelo je oko 6,75 hektara borove šume, navodi Državni centar 112.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene