Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvornica tekstila

Ugašen požar u zabočkoj Regeneraciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tvornici tekstila Regeneracija u Zaboku u četvrtak navečer izbio je požar koji su, prema posljednjim informacijama iz Zagorske javne vatrogasne postrojbe, gasitelji uspjeli lokalizirati i ugasiti.

Zabočka policija i vatrogasci dojavu o požaru dobili su u 19,24 te su na intervenciju upućeni vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe i DVD-ova Zabok i Špičkovina.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

"Ovo je već četvrti požar u posljednje vrijeme u Regeneraciji... Brzom intervencijom spriječena je velika materijalna šteta. požar je zahvatio jedan pogon", kaže Dražen Sinković, predsjednik vatrogasne zajednice grada Zaboka.

To je drugi put u 2017. godini da vatrogasci interveniraju na požar u Regeneraciji. "Njihova je proizvodnja takva kakva je i kod njih se ovakvi slučajevi mogu češće događati", ističe Sinković

"Za uzroke požara ćete odgovore potražiti kod drugih institucija", kaže na kraju.

Za sada je utvrđeno da je požar izbio na odjelu filceva, a slijedi raščišćavanje i pregled požarišta. Uzrok će biti utvrđen nakon očevida, kao i razmjeri štete.

Zadnji požar u zabočkoj Regeneraciji bio je u svibnju ove godine, a dio pogona govorio je i u srpnju 2011. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene