Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjela trava i nisko raslinje

Ugašen požar u okolici Šibenika i u Marini Kremik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar otvorenog prostora kod mjesta Danilo Kraljice ugašen je jutros oko osam sati, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

U gašenju požara sudjelovali su pripadnici JVP Šibenik, JVP Knin, JVP Drniš, Državnih intervencijskih postrojbi Šibenik i Zadar, DVD Perković, DVD Šibenik, DVD Brodarica, DVD Krapanj, DVD Zaton, DVD Zablaće, DVD Grebaštica, DVD Vodice, DVD Dubravica, DVD Skradin, DVD Tisno, DVD Pirovac i DVD Sv. Juraj Kistanje s ukupno 110 vatrogasaca i 32 vatrogasna vozila. Iz zraka požar su gasila četiri Canadaira i dva Air Tractora. U požaru je izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko 1020 ha.

I drugi požar otvorenog prostora na predjelu Galovca lokaliziran je sinoć oko 19,45 sati. U gašenju su sudjelovali JVP Zadar, DVD Galovac, DVD Sukošan i DVD Škabrnja s ukupno 18 vatrogasaca i šest vatrogasnih vozila. Iz zraka požar su gasila dva Air Tractora. U požaru je izgorjelo nisko raslinje i borova šuma na površini od oko dva hektara.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

Ugašen požar kod Marine Kremik

Požar otvorenog prostora na predjelu Marine Kremik (Primošten) ugašen je sinoć oko 20,45 sati, izvijestila je jutros Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U gašenju požara sudjelovali su JVP Šibenik, DVD Primošten, DVD Rogoznica, DVD Grebaštica, DVD Vodice, DVD Tisno, DVD Pirovac te pripadnici Državne intervencijske postrojbe Split s ukupno 55 vatrogasaca i 16 vatrogasnih vozila. Iz zraka požar su gasila tri Canadaira, Air Tractor i dva helikoptera sa sustavom za gašenje. U požaru je izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko 60 hektara. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene