Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Primanje na Pantovčaku

Udruga Hrabro dijete kod Josipovića: Nora je dobro, potreban joj je mir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici udruge koja je pokrenula akciju prikupljanja pomoći za Noru Šitum bili su danas kod predsjednika Josipovića. Novinarima su rekli kako je mala Nora dobro te da trenutno treba mir uz molitvu da ozdravi.

Predsjednik Republike Ivo Josipović primio je danas u svome uredu izaslanstvo udruge "Hrabro dijete", čiji je počasni član, a koje ga je izvijestilo o svojim aktivnostima i daljnjem radu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još jednom ponovili 'Udruga 'Hrabro dijete' nije zamračila novac!' Slika nije dostupna Manje administrativne nepravilnosti Započeo inspekcijski NADZOR nad udrugom Hrabro dijete!

Predsjednica Udruge "Hrabro dijete" Jasminka Žužić, nakon razgovora s predsjednikom, izjavila je novinarima kako je Udruga pokazala da ima volje, snage, želje i srca nastaviti i dalje raditi za svu djecu Hrvatske. Razgovarali smo o daljnjim projektima, nadamo se da će biti uspješni i o tome će se više znati na budućim sastancima i kad bude ostvareno što smo tražili, dodala je.

>> 'Hvala vam! Ne zaboravite jedni drugima darovati osmijeh'

Zahvalila je predsjedniku što ih je primio, kao i na dosadašnjoj i budućoj podršci. "Zahvaljujemo predsjedniku što nas prati i daje sve od sebe da nam pomogne u realizaciji svega što nas čeka kroz borbu s našom djecom, ali i djecom koja, nažalost, obolijevaju iz dana u dan, a mi im moramo dati podršku i snagu. Mi to možemo i izdržat ćemo", poručila je Žužić.

Odgovarajući na novinarski upit kazala je da nisu razgovarali o osnivanju fonda za oboljelu djecu, jer to nije resor koji bi o tome trebao odlučiti, nego bi to trebalo Ministarstvo zdravlja.

Na upit kako je mala Nora Šitum, koja se liječi u Philadelphiji (SAD) od akutne limfoblastične leukemije, a za čije je liječenje udruga "Hrabro dijete" pokrenula akciju, Žužić je kazala da je dobro i da je njoj i njezinoj obitelji potreban mir uz molitvu da ozdravi i vrati se kući. "Mi imamo stotine Nora i djece kojima moramo pomoći, što prije to bolje", poručila je Žužić.

Članica Udruge "Hrabro dijete" Romana Kapetanović, majka bolesnog djeteta, kazala je da im predsjednikova i potpora građana puno znači i da su na njoj izuzetno zahvalni. Nismo očekivali tako snažnu potporu građana i zahvaljujemo svima, to je bio prekrasan doživljaj primati potporu građana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene