Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačan promet na glavnim pravcima

Kolone od 20 kilometara i skliski kolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gužve na cestama. Između čvora Bosiljevo i Karlovac, ali i dalje u smjeru Zagreba na autocesti A1, kolona je duga 20 kilometara. Vozi se otežano, izvješćuje HAK.

Promet je pojačan i na glavnim cestovnim pravcima, osobito autocestama Rijeka-Zagreb, Zagreb – Macelj i Bregana – Lipovac i to u oba smjera. Kolona duga 20 kilometara kreće se u smjeru GP Plovanija i Kaštel, a promet je pojačan i na Istarskom ipsilonu. Na otoku Krku prema Krčkom mostu te dalje na državnoj cesti prema Oštrovici također je pojačan promet.

Pročitajte i ovo Vrijeme oblaci Zabrana za dio vozila Konačno stabilizacija u prometu: HAK objavio koje ceste su otvorene za promet Ilustracija stanje na cestama Spremate se na put? Provjerite gdje su najveće gužve i naoružajte se strpljenjem

Na naplati Lučko promet je pojačan na izlazu s autoceste u smjeru Zagreba te se vozi u koloni od 4 kilometra. Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti Rijeka – Zagreb na vijaduktu Bukovo. Opreznije se treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima te duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju zbog mogućih odrona. Pojačan promet očekuje se i tijekom vikenda zbog dolaska i odlaska turista.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene