Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Kraljević održao pressicu

Kraljević: Nisam kriv, ona me ucjenjivala i prijetila mi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Kraljević danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je ponovno opovrgnuo sve navode Martine K. koja ga je prijavila policiji zbog bludnih radnji.

Kraljević je na pressici pročitao službeno priopćenje, ali nije želio odgovarati na pitanja, te je rekao okupljenim novinarima da se dotična Martina K. služila metodom ucjene i prijetnji kako bi ga nagovorila da potpiše izjavu u kojoj stoji da će joj Kraljević osigurati titulu Miss Universe Hrvatske 2012. godine.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva"

Kraljević je također rekao kako su se na njihovom susretu pojavile i neke muške osobe koje su se fizički grubo ponašale prema njemu, a kako bi to dokazao okupljenima je pokazao modrice koje su mu oni navodno nanijeli. Kaže kako su mu prijetili da će ga ubiti rekavši mu da znaju gdje živi i kakav automobil vozi.

Novinarima je rekao da je on policiji podnio prijavu za iznudu  protiv Martine K. prije no što je ona podnijela prijavu za bludne radnje protiv Kraljevića, što je i službeno potvrđeno od strane policije.

Na konferenciji za novinare rečeno je kako u kriminalističkoj obradi utemeljenoj na prijavi mlade manekenke protiv Kraljevića nisu pronađeni elementi kaznenog dijela.

Martina K. opovrgnula je Kraljevićeve riječi rekavši kako se ničega ne boji, te da je sve snimila i predala policiji.

Podsjetimo, u intervjuu za današnji Jutarnji list, mlada manekenka Martina K. optužila je Vladimira Kraljevića, vlasnika licence za Miss Universe Hrvatske, za pokušaj seksualnog zlostavljanja. Kraljević je ubrzo za Večernji list opovrgnuo sve navode.

'U subotu navečer nazvao me Kraljević i rekao da se žiriju nisam svidjela, ali da sam njemu upala u oči. Govorio je da će me ubaciti u top 20, ali da neke stvari moram popraviti', rekla je Martina K. za Jutarnji list, pokazavši papir na kojemu stoji potpisana izjava V. Kraljevića u kojoj jamči da će upravo njoj osigurati titulu Miss Universe za Hrvatsku 2012. godine.

Budući da joj je Kraljević rekao da mora poraditi na nekim stvarima, poput hoda i držanja, našli su se u jednom zagrebačkom hotelu gdje ju je on dočekao na hodniku, te ju odveo u jednu od soba. 'Rekao mi je da odem u kupaonicu i odjenem kupaći kostim pa da krenemo s vježbanjem. U početku je bilo vježbanje hoda, no kasnije je došao do mene i počeo mi ispravljati glavu, a usput mi je dodirnuo i druge dijelove tijela', rekla je Martina. Također je izjavila da ju je Kraljević dirao po stražnjici i povukao prema sebi te da ju je nagovarao da skine gornji dio kostima, što je odbila. Kada je krenula raditi vježbe za struk, Kraljević ju je, izjavila je Martina za Jutarnji list, počeo ljubiti po trbuhu i lizati joj pupak. Nakon ovog događaja, Martina je izjurila iz sobe, te otišla na policijsku stanicu gdje je podnijela prijavu za seksualno uznemiravanje.

Sinoć je Vladimir Kraljević, nakon kriminalističke obrade na policiji,  za Večernji list opovrgnuo navode Martine K., rekavši kako je njena priča smiješna i potpuno neistinita. Kaže da ju je želio naučiti hodati jer tako pomaže i drugim djevojkama, ali oštro demantira da je bilo ikakvog seksualnog uznemiravanja.

Kraljević je za Večernji list izjavio da je istina da se susreo s Martinom u hotelu, ali da nije bilo nikakvog prethodnog dogovora, te kako sumnja da ga je mlada manekenka pratila.
'Odjednom se odnekud stvorila Martina i tražila da je naučim hodati, na što sam ja naivno pristao. Mislim da me pratila jer mi nije jasno kako je baš naišla na mene. Dogovorili smo se da se nađemo u  jednom hotelu u utorak. Tako je i bilo. Podučavao sam je nekih 25 minuta jer je tvrdila da joj se žuri, da mora u Njemačku gdje je odrasla. Nakon što sam otišao iz hotela, zvala me i tražila da joj osiguram titulu Miss Universe Hrvatske jer će me u suprotnom upropastiti. Zahtijevala je da dođem u jedan drugi zagrebački hotel. Došao sam, a ona je krenula s prijetnjama. Tražila je crno na bijelo potvrdu da će postati Miss, a onda se u baru pojavio i njezin dečko koji je rekao da će dići u zrak moj auto ako ne osiguram njegovoj djevojci titulu', ispričao je Kraljević za Večernji.

'Bilo me strah i odlučio sam napisati tu izjavu. Otišao sam u ured i to obavio, a onda smo se trebali iste večeri, u 20.15 naći u jednom restoranu na Vrbanima. Tamo su me dočekala dva dečka i uhvatili me pod ruke i odveli na prvi kat lokala. Martina je sjedila za stolom s još jednim dečkom. Tražili su da joj osiguram titulu i snimali su me na diktafon, a jedan od dečki udario me šakom u trbuh. Govorili su svakakve grube riječi. U to vrijeme nazvala me supruga Marija kojoj sam ukratko uspio reći da sam otet i da zove odvjetnika Marijana Hanžekovića da mi dođe pomoći. On je stigao za deset minuta do Vrbana, a oni su tada samo ušutjeli', rekao je Kraljević.

'Moj odvjetnik spasio me od otmičara. Njega su se prepali, pa sam nakon pola sata zatočeništva napokon mogao otići od njih. Marijan mi je savjetovao da odmah odemo na policiju. Tamo sam bio ispitivan, a policija je zaključila da sam u pravu i da je moja priča istinita', zaključio je Kraljević za Večernji list i rekao da je za njega ova priča završena, a o djevojci koja ga je optužila za pokušaj silovanja ne želi ni razmišljati.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene