Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravnateljica smijenjena

Učenik u školu donio pištolj i postrojavao prvašiće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Školski odbor smijenio je ravnateljicu škole koja je rekla da nije poduzeta standardna procedura jer se radilo o plastičnom oružju. Međutim, vještačenjem je utvrđeno da se radi o plinskom pištolju.

Učenik sedmog razreda osnovne škole u niškom selu Čokot u školu je došao s plinskim pištoljem kojim je plašio učenike prvih razreda. Prema riječima smijenjene ravnateljice 'policiji je prijavljeno da je sedmaš ušao u učionicu, u kojoj su bili prvašići, i uz pretnju pištoljem ih postrojavao', piše Kurir.

Pročitajte i ovo Željeznička nesreća u Srbiji Teška nesreća u Beogradu Sudarili se vlakovi u tunelu: Jedan prošao kroz crveno, 13 osoba je ozlijeđeno Aleksandar Vučić komentirao i presudu Vučić konsterniran događanjima u Hrvatskoj: "Kako sad Europa ne reagira?"

Škola ne samo da nije prijavila incident policiji, nego je i razrednica đakovim roditeljima vratila pištolj.

Incident se dogodio u travnju, a za njega se doznalo tek početkom tekuće školske godine. U srijedu je priča procurila u javnost, a ravnateljica škole je smijenjena. U slučaj su se uključili i policija i tužiteljstvo koji istražuju je li počinjeno kazneno djelo.

VIDEO Službenik odbio dati povrat poreza zbog pobačaja

Ravnateljica Ljiljana Radovanović Tošić je školskom odboru poručila da nije provedena standardna procedura u slučajevima poput ovog jer je učenik donio plastični pištolj. Međutim, vještačenje je pokazalo da se radi o pištolju koji se puni nadražujućim plinom.

Radovanović Tošić tvrdi da je za incident doznala tek u srpnju kada je nastavnicu koja je vratila pištolj roditeljima ispitala policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene